Så bra låt..



Jag älskar den här låten. Fast om man inte kan arabiska så kanske man inte fattar vad hon säger. Love it! XOXO

Helloow..

Jag mår dåligt just nu. Har ont i huvudet. Kom igår från tjejkvällen vid 12 tiden sen så kollad jag på film till kl.01:30 typ. Sen så gick jag och la mig. Och jag vaknade kl.12:00. Så har ont i huvudet nu för att jag inte har sovit så mycket. Imorgon börjar skolan fy fan vad jobbigt jag orkar inte med skolan prov,läxor allt skit orka. Vill lov. Det är så stressigt med skolan.

Jag och syrran ska nog ut och springa sen. Vädret är jättefint masallah. Det ser ut som om det är sommar. Vill ha sommar.

The notebook



Jag kollade för typ en timme sen på The notebook men jag tyckte inte att den var så sorglig. Den var bara romantisk. Har läst recensioner om filmen där det står att dom började gråta och allt. Men jag började inte gråta. Och det är faktiskt coolt eftersom jag brukar gråta när jag kollar filmer. Så den var inte så bra som jag hade trott.

Skönhetsoperationer


Skönhetsoperationer

Jag tycker att Skönhetsoperationer är onödigt. Det kostar ett massa pengar. Ok man kanske blir fin och allt. Men vad är meningen när man är fejkad? Jag tycker att man borde vara nöjd med sig själv. Om jag skulle göra en Skönhetsoperationer skulle jag få värsta dåliga. Jag har inget emot Skönhetsoperationer men jag tycker att det är onödigt.

Fyra klänningar

Allt från Forever21.com

snyggt armband


Bracy.se 289kr

Chaaw..

Jag vaknade kl.12:30 idag. Åt frukost och så nu ska jag duscha sen så ska jag stdäa rummet platta håret och sminka mig. För jag ser helt död ut just nu.

Upptagen

Chaaaw...

Jag har på kommentarer som jag måste svara på så har jättemycket att göra. Så jag hinner inte bloga något mer för jag ska kanske gå sen. Men jag skriver imorgon kanske. Yalla bye<33

Ny design

Jag har fått en ny design av http://www.designandmakeup.se . Ni måste in på hennes blogg hon har så bra tips och desgin. Så taack!!

Help me??

Chaaw...

Jag vet inte varför min bloggdesign är så konstig jag försöker rätta till det men det går åt helvete. Är det någon som kan hjälpa mig eller om någon som kan göra en gratis design skulle vara jättebra??

Kladdmuffins



Ska göra kladdmuffins hoppas att det inte failar. Det brukar gå åt helvet för mig men jag vet faktikst inte. Vi får se.

HAHAHAH

Det var en gång en Bagare som skulle klippa sig och när han skulle betala så sa frisören att hon bjuder på det. Nästa dag fick hon 20 kakor som tack. En annan dag var det en florist som skulle klippa sig och när hon skulle betala så sa frisören att hon bjuder på det, nästa dag var det en bukett blommor utanför salongen.... Dagen efter var det en kurd som klippte sig, återigen sa frisören att hon bjuder på det. Nästa dag stog det 25 kurder utanför salongen.

( Menar inget illa)

Break..

jag tänker nte skriva så mycket på bloggen idag för att jag orkar inte. Har ont i huvudet och kroppen vill bara sova så ja. Jag skriver  kanske ett inlägg sen om jag orkar vi får se.

Selena-Sann berättelse


(Källa)

Selena är en film från 1997 som är baserad på den mexikanska latinostjärnan Selena Quintanillas liv. Selena som blev skjuten 1995 av ett fan, Yolanda Saldivar, blev film och skådespelaren som valdes att spela Selena var den då inte tidigare kända bakgrundsdansaren som fick mycket beröm för sin rolltolkning. Filmen blev Jennifer Lopez stora genombrott i USA.


Jag såg den för några år sen. Jag tycket att den var jättebra. Den var så sorglig. Ofta att man dödar sin favoritsångerska. Jag har sett de flera gånger utan att tycka att den är dålig. Man kan s den på youtube bara att söka Selena.

Platser jag vill resa till...



Irak- Dit vill jag helst resa mina släktingar bor där.
Egypten- Vill se pyramiderna.
Turkiet- Verkar vara ett vackert land.
Thailand- Bra shopping.



Har ni varit i något av dom länderna?? Berätta!

Peace Berlock



Bracy.se 49kr

Run it bitch...


Chaaw..

Vaknade typ kl.12:30. Kompisarna från norge skulle hem så dom kom och sa GoodBye. Så jag vaknade efter det. Det kommer var tråkig när dom inte är här. Det har varit kul. Dom skulle kanske komma till sommaren. Men jag hoppas det.

Jag och syrran ska ut och springa sen och sen ska vi köpa godis det har jag bestämt. Jag springer inte för att banta utan för att jag kommer ha sån där spring sak på idrotten så jag springer. Jag vill inte vara jättesmal tycker att det är fult. Jag är lagom jag är lång och har iallafal kött. Jag har gått up och ner många gånger men jag passar bättre om jag har kött i kroppen för att jag är så lång. Mjaaw...

Blir att köpa...



Dom här när jag ska till stan. Vet inte om jag hittar allt men jag hoppas det.

Lazy girl...

Chaaw..

Skulle till stan idag men ska dit på måndag istället. Jag har mycket att göra iag måste se vad jag ska ha på mig på tjejkvällen. Och sen ska jag latta håret och sminka mig. Det är många som kommer var där. Så det kommer bli kul. Jag gå och köpa godis men jag orkar inte är lat. Ska se om jag kan gå och fråga kussen 9om hon vill följa med. Men jag får se jag kanske inte orkar. Jag hade 36 besökare igår jag vet att det inte är så mycket men om man jämnför med vad jag brukar ha varje dag så är det mycket. Jag har bestämt att till sommaren ska jag försöka blogga mer.

Demonstration



Det var förra året i november som alla i skolan demonstrerade. Så svt kom och filmade och allt. Jag syns med typ en gång. Det bästa av allt var att man slapp lektionen.

Bikbok Stylebook

Love it...

Tre Starka Kvinnor



Nicole Scherzinger,Beyonce Knowles och Kim Kardashian

Jag gillar dom tre kändisarna dom verkar var så starka och Självständiga. Jag gillar dom jättemycket.

Puma ring


Bracy.se Har grymt snygga smycken ni borde kolla in deras sida. Hur cool är inte ringen?? 189kr

Yaoo...

Jag vakande typ för en timme sen det är faktiskt coolt att jag vaknar 10:30 typ kl.12 alltid. Men jag orkade inte sova något mer så jag vaknade. Kompisarna från Norge  ska äta hos oss idag. Så måste städa rummet och ska duscha efter det så jag tror inte jag kommer hinna blogga mycket idag.

Jag har inga bilder just nu för att jag orkar inte ta kort men jag ska försöka

Melba



Jag gillade blusen och skjortan från Melba.se

Coolt Armband


Från Bracy.se  299kr

Aprilskämt


Har ni blivit lurade idag??
Jag blev lurad av morsan. Hon sa att det hade börjat hagla och åksa och byggnaden började skaka och att folk gick ut och allt. Jag bara nej varför väckte inte du mig. Jag ville se. Sen så sa hon April April jag bar men vad fan. Så nu ska jag hämnas men vet faktiskt inte med vad Moahahah.

Ska försöka lura alla i familjen men vi får se. Har bar lurat en nu.

??

Chaw...

Gick inte till skolan idsag mådde inte så bra. Men vi skulle inte heller göra något vi skulle bara springa påskjoggen och klä ut oss men det var bra att jag inte gick eftersom jag brukar få ont i kroppen. Men jag inte för att jag har ont i huvudet och mår inget vidare.

Igår så var vi hemma hos min morbror och faster. Vi gjorde inte så mycket. Får se om jag orkar gå dit sen.
Valfritt innehåll
RSS 2.0